Beoordelingen van Elat Hengelo

Recente recensies van Elat Hengelo

5 sterren na 51 reviews

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is ok maar niet top. Maar de planning, bediening en communicatie daar is waardeloos. Nog geen enkele keer het eten op tijd gekregen, en ook nog nooit precies gekregen wat wij besteld hadden!! Ze hebben van mij meerdere kansen gekregen maar ik kom niet meer terug, rij in het vervolg wel 5 minuutjes door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen groente bij de broodjes Voor de rest prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel weinig shoarma en veel patat was geen goede kapsalon Erg jammer gaan we maar weer naar valentino

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed, alleen hadden we extra pitabroodjes besteld en niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, We hebben gisteren heerlijk gegeten bezorging en kwaliteit was goed. Er zat alleen een foutje in, we hadden namelijk mixed grill 3 besteld maar we kregen mixed grill 2 geleverd. Verder was het prima. Mvg Raimondo

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen en op tijd klaar voor afhalen...kortom perfect.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten bezorgen prima aardig op optijd

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Pizza! alleen wat aan de koude kant

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd. Smaakt goed.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3x knoflooksaus te weinig en 1x salade. Dat was jammer. Maar rest super lekker.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza en shoarma en niet te vergeten die verschrikkelijk lekkere romige en stevige knoflooksaus. Aanrader voor iedereen, wij zijn klant :D

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kapsalon!!!!!!!!

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Komkommer appelsalade hebben we elders wel eens lekkerder gehad (oa bij oude Elat), rest prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en mooi op tijd

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza. Schoon net restaurant. Prijs ook goed (dinsdag voordeel). Aanrader!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was er binnen een half uur. Het eten was lekker! De krulfriet zaten geen tot weinig kruiden op. Er stond op de menukaart dat een kindermenu werd geserveerd met appelmoes, mayo en appel komkommersalade.... deze 3 dingen zaten er niet bij, het waren alleen 6 kipnuggets en patat.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

H E E R L I J K !

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd kipschotel goed gevuld en prima smaak!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van het eten.Dit was de 2e keer, maar zeker niet de laatste keer. Ons hebben jullie als klant.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel en goed!!!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allerbeste kwaliteit restaurant, personeel, levering, prijzen en Smaak vd gerechten!!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gekruide patatjes, bezorging met een glimlach.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld en het blijft de lekkerste shoarma in Hengelo.Ook de knoflooksaus is heerlijk , Stevige saus . Goede porties. Bezorgen is ook vlot. Al met al een goed restaurant.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super! We hadden de kebabschotel. Alles was warm en erg smakelijk! Top!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte heerlijk , op tijd bezorgd en nog lekker op temperatuur . Ga zeker vaker bestellen .

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer uitstekend

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heel lekker, en behoorlijk grote porties. Meer dan genoeg voor de gemiddelde eter. Zeker voor een herhaling vatbaar.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed eten!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s !!!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, kwaliteit van het eten is super goed. De aardappels waren nog lekker knapperig. Vaak zijn deze wat slof ivm bezorging, maar dat is hier niet het geval.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, alles lekker warm , om te smullen!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben in geen jaren zo'n goede shoarmaschotel gehad! Vlees lekker en veel en eindelijk eens gebakken aardappels die goed gebakken zijn (niet te hard, klef of lauw). Kortom, wij hebben een nieuw adresje!!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm eten, meestal nog vóór de geplande tijd bezorgd. Vriendelijke medewerkers, maar vooral het eten is erg lekker!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Shoarma vlees lekker en fijn gesneden. Gebakken aardappels lekker gekruid MAAR ZEER SLAP, dat was jammer.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het echt verrukkelijk! 👌 Eindelijk weer een pizza zoals ik m altijd heb gegeten, overheerlijk bedankt en ga vooral zo door!

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating