Bewertungen von Elat Hengelo

Neue Beurteilungen

5.0
Ruben de Gruiter
29 Mai 2023
Oostendorp
28 Mai 2023

Kwaliteit was goed en was ook snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

edwin
28 Mai 2023
Paul
28 Mai 2023
yvonne
23 Mai 2023
Barry en wachou
21 Mai 2023

Fantastisch. Ik kom uit Almere en was bij een vriendin en die zei dat we bij jullie moesten bestellen ivm de kwaliteit. Echt super en erg lekker. HEERLIJK!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

DD148
21 Mai 2023

Een beetje vreemd om te vermelden in een review, maar mijn bestelling was een uur te vroeg. Hoor je niet vaak, klein foutje in de keuken/bezorging. Verder had ik het idee dat de groente en saus anders waren dan voorheen, niet per se beter.

Wigger
21 Mai 2023

Snelle service, Lekker eten

Marjan
18 Mai 2023

Het was zoals altijd HEERLIJK!

edwin
17 Mai 2023
Frank Heuvel
17 Mai 2023

Snel geleverd, goede portie en heel erg lekker

edwin
14 Mai 2023

prima in orde smaakte erg goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

edwin
11 Mai 2023

prima smaakte er goed zoals altijd

JW ten Cate
11 Mai 2023

Heerlijke maaltijd en gevraagd extra gekregen!!!

Geja
7 Mai 2023

Geen commentaar het was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn
7 Mai 2023

Prima eten en snel klaar.

Mar
7 Mai 2023

Jammer!!! Andere kruiden op de shoarma en aardappels, ook andere knoflooksaus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R Tuller
3 Mai 2023

Rijst was halfgaar. Jammer normaal super. Maar bestel zeker weer!

Alex
1 Mai 2023

Dank je wel dat jullie wat doen met de opmerking bij de bestelling

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J van den Heuvel
1 Mai 2023

SUPER!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eli Pattiasina
29 April 2023
G
28 April 2023

Zoals altijd, heerlijk! Levering op de gewenste tijd. Enige jammere is dat als je aangeeft contant te willen betalen maar niet gepast kan betalen dat ze wederom de portemonnee vergeten.

Pw
27 April 2023

Top geregeld, en lekker

Heerlijk
26 April 2023
Wendy
23 April 2023

Heel snel geleverd en lekker eten.

Alex
23 April 2023

Het lijkt erop dat de porties steeds kleiner worden. Wij hadden een grote shoarma maar leek een kleine

Van Rinsum
22 April 2023
Bart
20 April 2023

Tsja verkeerde adres opgegeven. Na een telefoontje prima opgelost.

Chris spijkerman
20 April 2023
Anne Oberjé
17 April 2023

Ik kreeg een mail dat de bestelling onderweg was, maar heb zeker nog een half uur moeten wachten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans Bökkerink
16 April 2023
Rody
13 April 2023

Uitmuntend! Enorm tevreden. Heerlijke shoarma, pizza en de Varkenshaas (van de chef). Online besteld en laten bezorgen. Goed op de hoogte gehouden, en ruim binnen de verwachte aankomsttijd bezorgd door een vriendelijke jongeman. Tot de volgende x đŸœđŸ˜‰ Bedankt👊

Paul
9 April 2023
Rami Barakat
7 April 2023

Hey het eten was lekker alleen de Champion Sauce was heel zoutig 😬 veder was alles Perfekt đŸ„°

Lodia
5 April 2023

Helaas door het overname is het service ten behoeve van bestelling via online loopt wachttijd behoorlijk achter.

P
29 MĂ€rz 2023

Lekker gerecht Op tijd klaar Vriendelijk personeel

M. Van t Spijker
27 MĂ€rz 2023
Storm
27 MĂ€rz 2023

-

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thiemo
25 MĂ€rz 2023

Snelle bezorging en lekkere kapsalon

Roebersen
25 MĂ€rz 2023

Zoals vaker, lekker en warm het eten mogen ontvangen !

Conchita meijners
22 MĂ€rz 2023

Super snell bezorgd en de pizza was goed warm en super lekker

Jeff en Chloé
14 MĂ€rz 2023
R. Wevers
13 MĂ€rz 2023

Ten eerste kon de bezorger wederom de bel niet vinden, toch heel duidelijk zichtbaar. Bij het open maken van de pizzadoos lag alle topping in 1 hoek, volgens bij is de pizza gewoon gevallen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heuvel
13 MĂ€rz 2023

Erg weinig doner op de lachmachun. Smaak was prima

Henrie Kelder
10 MĂ€rz 2023

Was ,zoals altijd ,een heerlijke maaltijd die supersnel werd bezorgd en het gratis blikje cola was een mooi extra van jullie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Romy
10 MĂ€rz 2023

Lekker gegeten!! :-)

Johan
9 MĂ€rz 2023
Lodia
8 MĂ€rz 2023

Online Besteld was exact op tijd klaar en het gerecht was goed voorbereid.

Hemmers
5 MĂ€rz 2023
D
28 Februar 2023

Bezorging was weliswaar 20 minuten na de afgesproken tijd, maar het eten maakte het meer dan goed. Het smaakte heerlijk en ook de hoeveel was goed.

Wendy
27 Februar 2023

Super snelle levering na bestelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana
26 Februar 2023

Altijd vriendelijk!

Marloes Lock
25 Februar 2023

Snelle levering en glutenvrij is mogelijk! Heel fijn!

Colinda
24 Februar 2023

Ivm half uur te late bezorging geen tijd gehad om normaal op te eten. Jammer. En dat als vaste klant... Vraag me af hoe laat het gebracht was als ik niet gebeld had.

Mer
22 Februar 2023

Vorige week (zie beoordeling hieronder) was ik helemaal gelukkig door de spaghetti carbonara van Elat. Vandaag weer besteld en compleet het tegenovergestelde:( saus was heel waterig en niet gekruid, gok dat de kok de eieren is vergeten. Zo waterig dat je saus zou kunnen drinken. Paar TE grove stukken ui erin. Erg jammer en geen €13 waard. Hopelijk is het de volgende keer beter en gaat het om een eenmalige misser. Heb foto’s die ik kan delen, mocht daar behoefte aan zijn. Verder prima bezorging en verpakking.

Joost
18 Februar 2023
Esther Prigge
15 Februar 2023

Goedenavond, wij hebben de pizza s goed ontvangen. Het was heerlijk. Helaas was de extra topping van spek niet aanwezig op de bote pizza. Daar zat alleen de ham en salami op. Wel hebben we extra hiervoor betaald. Verder alles oke. Fijne avond! Vriendelijke groet

Mer
14 Februar 2023

Omg, de pasta carbonara is de beste in Hengelo! Alles keurig op tijd, warm, goed verpakt. Top!

Gladys
13 Februar 2023

Normaal is Elat altijd mijn favoriet, maar dit keer helaas niet. Pizza shoarma besteld en ik zag eigenlijk gelijk al aan het formaat dat er iets anders was. Pizzadeeg smaakte anders dan ik gewend ben en het formaat was ook kleiner dan normaal. De pizza was erg droog en karig belegd met zowel kaas als shoarma. Het leek wel een kant en klare pizzabodem. Ik heb terug gebeld met de vraag of ze kant en klare bodems gebruiken of wat hebben veranderd aan de ingrediënten van het deeg, maar de dame die ik sprak gaf aan van niet. Jammer, want nu bestel ik er in ieder geval geen pizza weer..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Familie Van Velsen
12 Februar 2023

Lekker eten. Mooi warm en op tijd geleverd. Grote porties ook. Goed op de hoogte gehouden via mail. Aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kirsten
9 Februar 2023

Het tasje + de verpakking stonk erg naar rook..

Jeff en Chloé
7 Februar 2023

Lekkere pizza's!

Gerrit-Jan
5 Februar 2023

Niet de hoge standaard die wij wel gewend zijn bij Elat. Kregen om 20:15 bericht dat bezorger weg reed. Pas tegen 20:35 was de bezorger bij ons. Gevolg, patat koud en calzone lauw. Alleen de kipnuggets die extra ingepakt zijn in aluminiumfolie bleken warm. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
4 Februar 2023

Het eten was goed. Wel bijzonder dat de gratis cola er niet bij was. Dit was de vorige keer ook al zo. Haal dat gratis blikje cola dan van de site af.

Storm
3 Februar 2023

Goede service, snelle bezorging, lekker eten.

P van Corven
2 Februar 2023

Het was in een woord zalig

Evert
1 Februar 2023

Helaas , had een grote shoarma besteld en betaald maar kreeg een normale en dus 2 keer salade .

Marcel
30 Januar 2023

Pizza's zijn wat aan de slappe kant . Heeft niet echt mijn voorkeur. Verder qua smaak wel goed. Mijn dochters vonden de pizza's we; echt lekker. Online bestelling gedaan, maar moest nog wel meer dan 10 min wachten. Geen groot probleem maar misschien de afhaaltijd wat later zetten.

Rob wevers
30 Januar 2023

Voor de tweede keer pizza besteld, en ik moet zeggen zo lekker heb ik ze nog nooit gehad, en dat direct bij mij om de deur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janny
29 Januar 2023

Snel en goed

Kevin
28 Januar 2023
Inge
23 Januar 2023
Paul
21 Januar 2023
Thiemo
15 Januar 2023

Lekkere Kapsalon, op tijd bezorgd.

Janssen
10 Januar 2023
Shanon Dekker
9 Januar 2023
Rob
8 Januar 2023

Eten was erg karig, erg weinig vlees en koud😞

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D
8 Januar 2023

Het eten was niet warm, zowel de lasagne als de pizza op moeten warmen. De pizza was vlak van smaak, daar bedoelen we mee dat er geen uitgesproken smaken waren. Pizza Carbonara Speciale besteld, zowel de ham salami en spek sprongen er helaas niet uit. Jammer met zo’n gevarieerde pizza verwachten we smaakexplosie, dat de producten eruit zouden springen zoals bij een Italiaan.. zonde dat ze bezuinigen op de kwaliteit van de ingrediĂ«nten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
6 Januar 2023
T Smit
5 Januar 2023
Braak
1 Januar 2022

Zeer vriendelijke bezorgers. Hadden geen contant geld bij zich maar brachten het later netjes terug. Kipdoner mocht iets smaakvoller. Verder brood en aardappeltjes en salade waren top â˜ș

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim Engels
1 Januar 2022

We hadden 2 broodjes besteld, en kregen er maar 1 ,wel 4 euro betaald , ik bedoel maar , jammer dit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

v.d.Velde
30 Dezember 2022

Bestelling was vergeten 2 uur gewacht, na telefonisch contact alsnog ontvangen. De uitleg van zaak, en van bezorger klopten niet met elkaar.

Co
29 Dezember 2022

Vanaf de opening al regelmatige klant. Vandaag ontbraken de sauzen bij de bestelling. Werden na 20 minuten nageleverd. Jammer dat dan wel het eten koud is geworden.

yvonne
22 Dezember 2022
T Smit
20 Dezember 2022
Freddie De kruijff
20 Dezember 2022
Onbekend
17 Dezember 2022

Loopt uit met de tijd. Langer wachten dan de tijd was aangegeven. Verder is de pizza kleiner van formaat ( nog steeds lekker) en duurder.

Mark
13 Dezember 2022
Yvonne
11 Dezember 2022

Altijd goed!👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen Roescher
11 Dezember 2022

Kapsalon met rijst was zeer lekker!

Mw
10 Dezember 2022

Perfect op tijd bezorgd ivm medicatie...top đŸ’Ș. Marinade beetje aan de scherpe kant en spareribs wat droog

Rens
10 Dezember 2022

Erg lekker en volgens planning geleverd

Gladys
10 Dezember 2022

Zoals altijd: heerlijk! Fijn dat het minimum bestelbedrag 10€ is, als alleenstaande kan ik zo alsnog wat bestellen!

Dominique Beuvink
5 Dezember 2022
Leon oude Engberink
4 Dezember 2022
Kelly
4 Dezember 2022

Mooi snel geleverd, alles zat erbij, was warm en smaakte goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

C. Batterink
3 Dezember 2022

De kipdönerschotel was heerlijk en ruim voldoende voor 1 persoon. Het is zeker voor herhaling vatbaar en bezorging was ook snel.

Shanon Dekker
2 Dezember 2022
Joost Vollenbroek
1 Dezember 2022

Meer dan een uur op een donderdag om 17.00uur is echt te lang.

JvdHeuvel
1 Dezember 2022

Het smaakte weer PRIMA!

Kevin
27 November 2022

Flinke porties, wel iets prijziger dan de concurrent iets verderop. Scherpe saus helaas niet scherp, totaal niet. Verder heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barbara
27 November 2022
Geja gerritsen ct
27 November 2022

Het was heerlijk ga ik vaker bestellen hoor

Rico
26 November 2022

Heerlijk , lekker warm en vers bij aankomst.

Hermien
25 November 2022

Heerlijk eten! Vlotte bezorging, alles was lekker warm!

San
23 November 2022

Lekker groot portie...de rijst smaakt echt super

ben vinke
21 November 2022

Twee verschillende menu's besteld, en schijnbaar heeft de pizza moeten wachten op de spare-ribs, want die was niet echt warm meer. Verder prima van kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniël
20 November 2022

Burger was heel lekker. Kip was erg droog. Er onbraken pita broodjes voor de schotels/mixed grill.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Teun
20 November 2022
Linda Heuvel
20 November 2022

Helaas was mijn pizza bijna koud, aardappels en shoarma wel warm. We zijn beter gewend van elat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
20 November 2022
Janssen
20 November 2022
Barbara
19 November 2022
Anita
14 November 2022

Super lekker, snel bezorgd...Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J vd Heuvel
14 November 2022

Heerlijk !!!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
13 November 2022
Mw
12 November 2022

Kwaliteit top. Bezorgen iets te laat ondanks om 1500 al doorgegeven. Extra aardappelen wel duur je krijgt weinig voor dat geld

Mw
8 November 2022

Heerlijk eten. Keurig op tijd en warm. Hier wel spareribs via thuisbezorgd niet. Ribs zijn heerlijk

Linda Kemerink
7 November 2022

Vriendelijke bezorger, en op tijd. Shoarma ziet er lekker uit, en dat is ook zo!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hanste
7 November 2022

Alleen klopte de bestelling niet. Kip met groenten
 zat geen broodje bij en bij 1 schotel zat geen knoflooksaus op. Verder top en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Meulenbroek
6 November 2022
Hanna
5 November 2022

Mijn bestelling was 25 min te vroeg bezorgt, pita broodje zat er niet bij. En veel aardappelschijfjes waren krokant en beetje doorbakken.

Heidi
4 November 2022

Jammer dat je penne krijgt als je spagetri besteld. De saus vindt ik iets te pittig. Wel lekker is het brood erbij en alles heel netjes verpakt

Gijs
4 November 2022
Nick
2 November 2022

Prima! Verse groente en goede portie

D Planting
31 Oktober 2022

Korst was taai, bezorging duurde net geen 2 uur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barbara
29 Oktober 2022
yvonne
23 Oktober 2022
Goossen
20 Oktober 2022

Die Elat burger is master..

Vdberg
17 Oktober 2022

Lekker gegeten. Goed warm en volgens hun planning. Op zondag wel 45 minuten wachten anders 5 sterren voor berzorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Borghuis
17 Oktober 2022

Top goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kennedy
16 Oktober 2022

Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brent
16 Oktober 2022
D
10 Oktober 2022

Eten keurig op tijd en dat voor de zondag. Het eten zelf was heerlijk! Voor het eerst hier besteld, maar hier gaan we zeker nog eens bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzan
9 Oktober 2022

Top service en goed eten 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
7 Oktober 2022

Het eten is altijd lekker, alleen waren de aardappelschijfjes bijna koud.

barbara
7 Oktober 2022
Gerritsen
6 Oktober 2022

Geen comentaar alles was goed

Menno Dam
4 Oktober 2022

De broodjes waren heel droog, niet te eten.

Mariella
2 Oktober 2022

Wat een slecht belegde pizza’s! Extra’s er bij op besteld nog wel, wat zit er dan op als je dit niet doet?! 7 kleine stukjes peper inclusief de EXTRA bestelde pepertjes voor 1.50€. 1 pizza met extra ui, moest de stukjes echt zoeken. En de extra mozzarella zat er ook niet op. Echt jammer, en niet weer voor ons. Jullie shoarma is overigens wel TOP en heerlijke knoflook saus!!

Monnink
1 Oktober 2022

De frietjes waren niet erg warm meer. Maar de pizza was heerlijk.

J. Hof
28 September 2022
A
26 September 2022

Broodjes waren koud en erg donker Vlees was gied

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Van t Spijker
26 September 2022

De pizza was niet erg warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
25 September 2022

Pizza erg vettig, döner geweldig, net als de Griekse salade.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rene Teusink
21 September 2022

Het eten was op tijd. Het eten vdoende en goed.

Esmee
21 September 2022

Heeft gesmaakt. Iets meer topping mag wel. Voornamelijk de vegetarische pizza was wel wat kaal.

Harmsen
20 September 2022

Het was bijna een half uur later dan de afgesproken tijd klaar en dan ook nog zeggen oooo niet gezien Geen klant vriendelijkheid (gezellig met de collega’s praten)

Barbara
19 September 2022
Pim
17 September 2022

Bezorgtijd 19.15 uur aangegeven en kreeg keurig een mail om 19.01 dat ze onderweg waren. Maar toen het 19.35 uur werd maar eens gaan bellen waar de bestelling dan bleef. Ze konden de bestelling niet meer zien alleen dat de bestelling waarschijnlijk kwijt was

. Ze ging overleggen en me terug bellen 


 helaas geen telefoontje maar half uur later wel de bestelling , eten was prima maar bezorging waardeloos

Gerrit-Jan
15 September 2022

Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken, maar als je verwacht een cola te krijgen maar in werkelijkheid krijg je een cola zero is dat wel een minpuntje.

Barbara
15 September 2022
J Hof
14 September 2022
Mandu
14 September 2022

Lekker eten goede service gewoon helemaal top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.Hof
12 September 2022
Romy
11 September 2022

Deze keer eten laat bezorgd. Pizza calzone was erg slecht bereid. Plat en heel erg veel kaas met verder weinig vulling. Gebakken aardappeltjes niet gekruid. Dit zijn wij zo niet gewend en was voor ons een teleurstelling.

Marleen
8 September 2022

Pizza kwam na een uur en 25min verkeerde bezorgtijd werd weergegeven na bellen werd er onaardig gereageerd dat we maar eerder in de middag moesten bestellen, pizza zou over 10min komen maar duurde wederom 25min. Drukte is niet erg maar 2x verkeerd informeren over bezorgtijd wel. Pizzabodem was spierwit en slap. Dus weggegooid voor ons nooit weer.

Joey
7 September 2022
Naam
7 September 2022
Robin lubbers
7 September 2022

prima

Mirjam
3 September 2022

Het was weer heerlijk

Oude Luttikhuis
30 August 2022
Heuvel
29 August 2022

Gewoon goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mw
28 August 2022

Keurig voor elkaar... goed eten. Prima op tijd... alleen ribs niet beschikbaar op thuisbezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barbara
28 August 2022
Evert
27 August 2022
Yvonne
26 August 2022

De eerste keer dat ik een mindere beoordeling geef! Ik had broodje shoarma hawai besteld zonder ham en kaas; is netjes op de bon omcirkeld, wat zit er tot mijn verbazing in de verpakking: broodje shoarma hawai met ham en kaas en het vlees was ook lichtelijk aangebrand!

J.hof
26 August 2022
J Beijer
24 August 2022

Prima pizza's. Jammer deze keer een half uur te laat bezorgd- geen probleem maar laat het me even weten. Verbeterpunt: Ă©Ă©n pizza en Ă©Ă©n blikje cola nog eens apart in een plastic zak inpakken zijn onnodige kosten en onnodig mbt vervuiling

H
23 August 2022
Kennedy
21 August 2022

Grote bestelling, maar voortreffelijk geleverd
 Heerlijk warm, lekker eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leon
21 August 2022
Marjan
7 August 2022

Heerlijk gegeten. Het super goed!

Paul
7 August 2022
Mark
7 August 2022
Beekman
6 August 2022

Helaas, was de bestelling niet helemaal zoals we besteld hadden. De Hamburgers zouden zonder tomaat en ui zijn, echter op beide hamburgers zat het wel op. En de pizza was zonder ham (wel als gevraagd) en met extra verse knoflook, deze knoflook zat er niet op, echter wel olijven die ik helemaal niet besteld had! Al met al veel dingetjes die gisteren niet klopten helaas. Bezorging was heel vlot en netjes!

Michel
4 August 2022

Altijd goed!

freddie
3 August 2022
Kas
3 August 2022
Barbara
3 August 2022
R Veldman
2 August 2022

Uur moeten wachten en dan was het eten ook maar lauw

Barbara
1 August 2022
Paul
31 Juli 2022
Yvonne
30 Juli 2022

Altijd TOP!

Mariella Nijkamp
28 Juli 2022

Alleen het gratis blikje cola zat er niet bij 😉

Marc
25 Juli 2022

Bijna net zo goed als bij mijn moeder

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Freddie De kruijff
25 Juli 2022
Barbara
24 Juli 2022
Paxton
24 Juli 2022

Altijd goed. Kwaliteit stabiel en zeker waar voor je geld.

Barbara
19 Juli 2022

saus en bordje waren NIET in de tas.

Henk
19 Juli 2022
BARBARA
18 Juli 2022
Barbara
18 Juli 2022
Kats
15 Juli 2022

In tegenstelling tot voorgaande keren vo den we de pizza deze keer erg tegenvallen. Het deeg ,met name de randen waren slap. De pizza was aan de koude kant .Al met al was deze pizza geen aanrader.

D.bonnink
10 Juli 2022
Kirstin
10 Juli 2022

Bezorging snel en goed. Consistentie in het eten. Smaken zijn iedere keer verschillend, zowel het vlees en de rauwkost. Waar is de authentieke smaak gebleven?

Monique
10 Juli 2022
Mariëlle Nijland
9 Juli 2022
DJ
5 Juli 2022

Erg smakelijk en goed verpakt dus thuis nog lekker warm.

Linda
3 Juli 2022

Eten was erg lekker! Personeel is vriendelijk. Na de bestelling bleek dat mijn ophaal tijd niet meer mogelijk was, ik werd hier optijd over gebeld 17:20 werd 17:40. Prima. Om 17:40 was ik bij het restaurant, uiteindelijk om 18:10 pas het eten meegekregen.

Kenneth
3 Juli 2022

Inmiddels een aantal keren online besteld. Bestelling is altijd netjes op tijd klaar en de kwaliteit is altijd goed.

Job Rouhof
2 Juli 2022

Pizza was erg droog, jammer Bezorger was vriendelijk

Barbara
2 Juli 2022

mniam

Kuiper
1 Juli 2022

Zoals altijd heerlijk mals vlees en kruidige gebakken aardappels, en te veel voor 1 maaltijd.

Anneke
1 Juli 2022
Barbara
27 Juni 2022

te veel suiker in de vlees .

D Chan
25 Juni 2022

Het eten is echt wel goed, alleen jammer dat er weinig tot geen smaak aan zat. Wij zaten echt met zout en maggi heen en weer, het eten naar boven te trekken. (Wij zijn geen zouterige types) maar er moet wel smaak aan zitten Wij vroegen Anjovis op de pizza bij de opmerking. Het zat er niet op, jammer dat hier niet werd gecommuniceerd, extra kosten snappen we uiteraard. De bezorgdste een hele lieve vriendelijke open jonge dame, mijn dochter vond haar zo lief dat ze een dikke knuffel gaf wat ze bijna niemand doet. Wij geven haar een dikke 10!

Ph. Reijns
23 Juni 2022

Vlot bezorgd. Heerlijke pizza, dankzij de verse ingrediënten! Aanrader.

Mariëlla
20 Juni 2022
Kennedy
19 Juni 2022

Uitstekend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kirsten
19 Juni 2022

Heerlijk 👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
19 Juni 2022

Perfect!👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michael
17 Juni 2022

Alles was prima in orde. Was voor ons de eerste keer hier maar ga hier wel vaker bestellen.

Wolf
17 Juni 2022

Bezorging was (wederom) stipt op tijd. En als altijd was het heeeerlijk en ruim voldoende. Tot de volgende keer.

Esther Prigge
16 Juni 2022

Weer top!! Heerlijk genoten đŸ‘ŒđŸ»đŸ•

Jorieke
14 Juni 2022

Wederom heerlijk!

Rotman
13 Juni 2022

👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mirjam
12 Juni 2022

Wederom heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joke Eising
11 Juni 2022

Moesten wat langer wachten. Bij aankomst maakte de bezorger direct zijn excuus. De scooter deed het niet goed. Ik kon heel duidelijk aan hem merken dat hij het heel vervelend vond. Hierdoor was het eten niet warm meer. Maar het heeft ons wel gesmaakt. Zijn excuus maakte veel goed. We misten wel ons gratis blikje fris. Maar ook weer geen ramp. De volgende keer bestellen we gewoon weer

Uunk
10 Juni 2022
Nicole Hansté
6 Juni 2022

👏👏👏👏👏

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
4 Juni 2022
Coby
4 Juni 2022

Weeeer verkeerde saus en weinig vlees. Aardappels oke.

Heuvel
2 Juni 2022
Meupelenberg
30 Mai 2022

Het eten was bijna koud bij aankomst

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben Vinke
29 Mai 2022

Zoals gewend snel bezorgd, lekker eten, goede prijs. Klein missertje.....Shoarma kaas, was zonder kaas . Maar goed, is vergeven.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jorieke
29 Mai 2022

Heerlijke pizza! Ga hier zeker vaker bestellen 😋😋😋

Anoniem
27 Mai 2022

Eten was heerlijk!

Kennedy
26 Mai 2022

Altijd goed!

Karin
24 Mai 2022
Marcel Kuiper
24 Mai 2022

Shoarma schotel is te groot voor 1 persoon. Maar omdat het zo goed smaakt gaat alles toch op.

yvonne
24 Mai 2022
Wolf
22 Mai 2022

Heerlijk gegeten en werd exact op de afgesproken tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid schepers
21 Mai 2022

Snelle bezorging en lekker eten

Coby
21 Mai 2022

Alweer de verkeerde saus. Zo jammer.

Leon
20 Mai 2022

Altijd lekker en top voor elkaar

Veronique
18 Mai 2022

We bestellen erg vaak, het eten smaakt lekker! Helaas vandaag de saus niet ontvangen.

Kennedy
17 Mai 2022

Altijd goed en heerlijk!

Suzan
15 Mai 2022

Het eten was nog goed warm en smaakte weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maaike
15 Mai 2022

Lekkere warme pizza die op de afgesproken tijd bezorgd werd.

Sandra Kanhai
15 Mai 2022

Eten was goed warm en lekker

Yvonne
12 Mai 2022

Petje af, altijd goed!

Mieke Nijhuis
9 Mai 2022

Pizza ( nr 66) was smaakloos en zeer minimaal belegd , grote stukken zĂłnder zelfs. Dit was de 1e keer dat we hier een pizza hebben besteld. En dus ook gelijk de laatste keer.

Krol
8 Mai 2022

Zo lekker Nooit de rauwkost veranderen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
8 Mai 2022

Verse ingrediënten gebruikt waardoor het erg lekker smaakt. Vriendelijke bezorger en snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Egberink
6 Mai 2022

Ik vond mijn gerecht te pittig. Dat had ik niet verwacht maar was ook een gokje. De kwaliteit was verder goed. Het eten was nog heet en een extra broodje erbij bestellen had niet gehoeven want er zit dus al brood bij een pasta. Zeker de moeite waard om bij jullie te bestellen. Ik bestel de volgende keer alleen wel iets anders haha

Evert Fransen
4 Mai 2022

Whisky saus besteld, kreeg knoflook. Bezorger belde en klepperde met de brievenbus zo van opschieten onder t mom van dat hij de bel niet gehoord had.

Rik van de Maat
2 Mai 2022
Brouwer
1 Mai 2022

Vegetarische pasta zou incl parmezaanse kaas en stokbrood zijn. Helaas zat dat er niet bij. De bestelde friet had warmer gemogen. Verder is het eten erg goed van smaak en is de bezorgsnelheid (zondag eind vd middag) een dikke prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marloes Lock
27 April 2022

Normaal gesproken krijg je bij een kindermenu een bakje appel komkommer salade. Bij 2 kindermenus krijg je dus ook 1 bakje. Het eten is gewoon goed! Bezorging was wat aan de late kant.

Jordi
25 April 2022

Normaal is alles goed, maar de laatste tijd iets minder. Er worden steeds vaker saus bakjes vergeten en ingrediënten uit het eten te halen wanneer word aangegeven dat het er niet in mag zitten. De bestelling van gisteren heeft er 1 uur en 35 minuten over gedaan om vervolgens, -2 bakjes saus te missen -slappe patat - tomaat in de lachmacun Normaal is alles top dus heel erg is het deze keer niet, maar het is natuurlijk jammer dat je zo lang moet wachten en dat er dan nog dingen missen en niet goed zijn gebakken!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
25 April 2022

Het was weer lekker, genoeg, en de bezorging is vlot.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
24 April 2022
Carla
16 April 2022

Extra opgegeven: peper en paprika op de pizza. Bij opmerking aangegeven champignons weglaten. Dat is goed gegaan maar wij hadden geen pepers op de pizza.

mark
15 April 2022

Smaakte goed en snelle bezorging!

Ton
14 April 2022

Prima pizza, warm en goed verzorgd

Koopman
12 April 2022

was zoals altijd weer lekker

Chanel
10 April 2022

Altijd heerlijk

Snuverink
8 April 2022

Altijd op tijd! En het eten was weer heerlijk en goed warm đŸ‘đŸ»

yvonne
6 April 2022
Yvonne
3 April 2022

Deze keer perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ron
2 April 2022

Snelle levering, heerlijk eten .altijd goed warm en niet te vet.

Frank
2 April 2022
Mirjam
1 April 2022

Het was weer heerlijk

Renate
1 April 2022
Marloes Lock
1 April 2022

Er was een fout in de bestelling, uiteindelijk goed opgelost. Vond het wel vervelend dat er gezegd werd dat het wel goed was ingepakt. Ipv een cheeseburger zaten er 3 knoflook saus in. Maar het eten is altijd erg lekker. Patatjes waren wel wat koud.

Gladys
1 April 2022

Ik bestelde een grote shoarma en een half portie aardappelschijfjes met extra kruiden. Dit was géén grote shoarma, ik kon er amper 2 pita broodjes mee vullen! Er zaten géén extra kruiden op de aardappelschijfjes. Het smaakte me wel erg goed, smaakte naar meer, jammer dat het een karig portie was. Hopelijk de volgende keer wat meer!

Anne
27 MĂ€rz 2022

Bezorging was zeker15 minuten later dan aangegeven.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erg lekker
27 MĂ€rz 2022

Mooi op tijd, genoeg en was erg lekker

Mees
26 MĂ€rz 2022

Eten was prima en keurig op het afgesproken tijdstip geleverd. Alleen vreemd dat het 25 eurocent kost om te betalen via iDeal. Via creditcard betalen kost niets extra. Dat is voor mij een reden om de volgende keer bij een shoarmazaak te gaan bestellen.

Romy
25 MĂ€rz 2022

Lekker eten, en gelet op de details! ;-)

yvonne
22 MĂ€rz 2022
Peter
20 MĂ€rz 2022
Yvonne Ellenbroek
20 MĂ€rz 2022

Alles erg goed, behalve als je een opmerking bij de bestelling toevoegt, dit gaat niet altijd goed. Ik had een broodje shoarma hawai besteld, met opmerking 'zonder ham', vervolgens wordt er bezorgd broodje shoarma hawai met ananas kaas en HAM. Dit is nu de 2e keer, maar verder wil ik niet klagen, want voor de rest is het erg goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.