Avaliações de Elat Hengelo

Avaliações recentes

5.0
Kreuger
25 fevereiro 2024

Perfecte aflevering op tijd en echt goed eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geerdinck
25 fevereiro 2024

Kwaliteit en grote porties uitstekend, bezorger heel erg vriendelijk en op tijd.zeker voor herhaling vatbaar.

edwin
22 fevereiro 2024
Didy Filart
21 fevereiro 2024

Zoals altijd , super snelle service, heerlijk warm eten, Zalig

Diesel Machine
20 fevereiro 2024

Pas op dat de prijzen niet te gek worden. We bestellen al een stuk minder. Zou jammer zijn als we helemaal niet meer komen. Het houd een keer op. Je moet het toch van de klanten hebben.

J. Tieben
18 fevereiro 2024

Prima pizza, lekker van smaak en goed warm!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wouter
17 fevereiro 2024

Echt lekker en super snel thuis afgeleverd. 👍🏻

Julia
16 fevereiro 2024

Top Bezorger!

Lubbers
15 fevereiro 2024

Het eten smaakte heerlijk

yvonne
15 fevereiro 2024

heerlijk gegeten. prima in orde allemaal

Gerard Lansink
11 fevereiro 2024

Topwerk graag volgende keer weer. Goeie bezorger top zo.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joke Eising
9 fevereiro 2024
Kirstin
9 fevereiro 2024

Aan de shoarma zat een diepgevroren smaak. Niet de eerste keer. Koolsalade was top. Net als de aardappeltjes en het pita broodje. Bezorger was er snel.

Gerrit-Jan
4 fevereiro 2024

Opmerking dat mijn adres niet klopte. Adres was gewoon juist. Cassis besteld naast de gratis cola. Worden er gewoon 2 cola geleverd. Eten zoals gebruikelijk goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

edwin
4 fevereiro 2024
Melissa
4 fevereiro 2024

Top eigenaar, top personeel! Zijn super aardig met goed eten!

Brouwer
31 janeiro 2024

Zoals altijd alles dik in orde, zowel de bestelling als de bezorging.

teddy
30 janeiro 2024
Didy Filart
27 janeiro 2024

Lekker , smakelijk , warme , uitgebreide schotel Snelle bezorging

teddy
26 janeiro 2024

heerlijk gegeten. prima voor elkaar. mijn complimenten

Angelique
25 janeiro 2024

Dankjewel voor de wijn🙏🙏

teddy
24 janeiro 2024

toppie heerlijk gegeten zoals altijd. doorgaan zo

Marit Johannes
21 janeiro 2024

Eten zoals gewoonlijk heerlijk, alleen jammer dat wanneer je kapsalon met rijst bestelt, je een kapsalon met gebakken aardappels krijgt….

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

teddy
20 janeiro 2024
Grace Holtman-Bussenius
19 janeiro 2024

Minder saus dan gebruikelijk en geen bakje salade meer. We moesten het eten zelf ophalen van de bezorgster. Ben rolstoelster!

Wendel
18 janeiro 2024
teddy
18 janeiro 2024
MK
17 janeiro 2024

Twee grote pizza’s hadden wat langer in oven gemogen. Verder prima

teddy
14 janeiro 2024

heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joke Eising
11 janeiro 2024

Ik had frietjes besteld. Kreeg helaas aardappeltjes. Erg jammer

Maria
8 janeiro 2024

Frietjes waren heel erg doorbakken. Gebeld en nieuwe schotel ontvangen, dit is de 2e keer in korte tijd dat er iets mis gaat met de bestelling, jammer.

Theo Dekens
8 janeiro 2024

Eten was lekker maar helaas lauw. Bezorger kon adres niet vinden door fout Google Maps. Ik heb de voordeur aan de voorkant in de Johan Buziaustraat, Google Maps stuurde de bezorger naar de achterkant waar geen ingang is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin Hemmers
6 janeiro 2024

Eten was lauw en de gebakken aardappelen waren slof. Dit was de eerste keer dat het eten niet op temperatuur was.

Romy
6 janeiro 2024

Snel en goed bezorgd. Lekker eten!

Cjo
5 janeiro 2024

Vanaf het moment dat de melding kwam dat de bezorger onderweg was duurde het 40 minuten voordat werd bezorgd. Broodje en aardappelen waren koud en de shoarma half warm. Dit zijn wij van Elat niet gewend.

Veronique van der Velde
5 janeiro 2024

Wij bestellen regelmatig en kwamen ook vaak langs in het restaurant! Gisteren hebben we besteld, maar helaas was dit niet compleet. Ik had een kindermenu met kipnuggets, maar er zat geen appel-komkommer salade bij. Dat is mijn mega favoriet en iets wat ik ook altijd bestel! Dit heb ik zeker gemist!

Marc
30 dezembro 2023

Vlees lekker! Maar alleen broodje vergeten bij levering 🧐

Rob
30 dezembro 2023
yvonne
27 dezembro 2023

heerlijk

Joost
26 dezembro 2023
Wouter
24 dezembro 2023

Lekker gegeten. Kip, kebab en patat en volgens planning. Vriendelijke bezorging.

Maxime ten voorde
23 dezembro 2023

Was niet best dit keer. Vorige keer een hele goeie pizza gehad dit keer slap en vet. De kipdoner zaten heel veel verbrande stukken in taai en niet best van de donerbox .

Renate van der Wal
22 dezembro 2023

Heerlijk gevarieerd eten voor een goede prijs. Aan alles is gedacht we bestellen haaks hetzelfde maar zijn nu overtuigd om andere items te proberen. Complimenten 👌

A
20 dezembro 2023

Ik bestel hier wel eens en ga altijd voor de kapsalon kip met rijst, die goed gevuld is en nooit teleurstelt. Mijn enige feedback zou zijn dat ik de oude rode saus mis; de huidige heeft een chili-achtige twist, wat ook prima is, maar ik geef de voorkeur aan de vorige. Desondanks blijft de service top en blijf ik hier graag terugkomen.

Sharon
13 dezembro 2023

Heerlijke schotels gegeten. Ook goed rekening gehouden met zwangerschap

Rob Haarms
10 dezembro 2023

de bestelling os incompleet afgeleverd

ellen katgert
10 dezembro 2023

De spaghetti was wel lekker maar later op de avond ging het helemaal mis, enorme diarree, de hele nacht door. Dus misschien de boel beter schoonhouden en beter op de houdbaarheid letten

Padderik
9 dezembro 2023

Eten was goed en warm vind alleen de opgedreven prijzen 8,99 voor broodje shoarma jammer

Marijke Roels
8 dezembro 2023

DANKJEWEL ik heb heerlijk gegeten de verrassing was leuk dankjewel. Groetjes Marijke

Annika
8 dezembro 2023

Aangezien ik gisteren voor de zoveelste keer niet kon pinnen bij jullie had ik vandaag maar laten bezorgen. In de hoop dat het vorige keer een foutje was dat ik koud eten kreeg. Helaas was dit wederom het geval. Misschien omdat jullie ijskoud blikje tegen de aardappels aanleggen? Maar ook broodje was droog en koud. Was helaas laatste keer dat ik laat bezorgen. Jammer want vind jullie wel altijd heel aardig in de zaak en als ik ophaal altijd goed eten!

L.M. Hofste Christenhusz
6 dezembro 2023

super

Romy
6 dezembro 2023

Altijd lekker eten en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling!

Dj
3 dezembro 2023

Bezorging duurde 40 min langer dan gepland stond. Meer dan de helft was koud

Jeroen
1 dezembro 2023

Was weer lekker. Super snel bezorgd (20 min)en een vriendelijke bezorger

Robert
27 novembro 2023

Keurig op tijd, portie prima, zowel kip shoarma als gebakken aardappels heel erg lekker. Ga absoluut binnenkort weer bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paxton
26 novembro 2023

Het was jammer genoeg koud dit hebben we nog nooit eerder gehad... en ze waren mijn pitabroodje er vergeten bij te doen. Gelukkig was er genoeg patat.

Tomas
25 novembro 2023

Besteld met een tijdstip, kwam iets later aan dan aangegeven. Alleen wel optijd de melding gekregen dat de bestelling onderweg was waardoor de pizza nog net niet koud was.

Grace Holtman
23 novembro 2023

Pasta gegeten heerlijk als altijd!

Romy
20 novembro 2023

Lekker eten en ook snelle en nette bezorging. Blij mee! :-) Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lodia
20 novembro 2023

Wij hebben pizza besteld was behoorlijk zoutig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willemsen
16 novembro 2023

De pizza's waren lauw, warmer de volgende keer graag.

Mariska
14 novembro 2023

Heerlijk gegeten. Kleine hickup bij de bezorging, maar gelijk gebeld en het werd direct opgepakt en opgelost. Topservice

Mees
13 novembro 2023

Kwaliteit gaat achteruit. Bij de laatste 3 bestellingen gingen er zaken mis. Geen bakje knoflook meegeleverd, geen beloofd blikje fris en aardappeltjes ipv bestelde frietjes bij een kapsalon. Gewoon slordig en het gebeurt te vaak. Volgens mijn vrouw is de kwaliteit ook niet meer wat het was. Levering is doorgaans wel snel dus dat is weer een positief punt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gert
12 novembro 2023

Nadat ik een mail had dat het eten onderweg was duurde het nog bijna een half uur voordat het bij ons was. Eten was lauw en een van de pita broodjes was hard en een ander was donkerbruin. Eten was in het verleden altijd goed maar dit was onder de maat. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin Hemmers
11 novembro 2023
Wouter
11 novembro 2023

Goed verzorgt, salade apart, saus apart bij de kapsalon, heerlijk fris. Top!

Rondel
8 novembro 2023

Top

Ronald
8 novembro 2023

Eten was koud en ik werd niet fatsoenlijk te woord gestaan tijdens het telefoongesprek toen ik de klacht wilde doorgeven

Romy
4 novembro 2023

Was lekker eten! Portie aardappelen was alleen beetje afgekoeld.

Alex
4 novembro 2023

De salade rook niet goed na 1 hap weggegooid( dit is niet de eerste keer dat ons dit overkomt) We misten ons pita broodje maar dat kan mijn eigen fout zijn dat ik het verkeerd besteld heb. Ga er echt over nadenken na de concurrent over te stappen. Want je besteld lekker shoarma op de zaterdagavond na een week hard werken om lekker van te genieten toch

Didy Filart
4 novembro 2023

Heerlijk, warm,ruime portie eten Snelle bezorging Prijs/kwaliteit perfect

Burink
4 novembro 2023

Alles heeft goed gesmaakt alleen had het wel wat warmer mogen zijn.

Maduro
4 novembro 2023

Eten werd ruim een uur na bestelling bezorgd en zowel vlees alsook aardappelen en pizza waren koud normaal tevreden over de kwaliteit maar dit keer zeker niet!

Knippenborg
4 novembro 2023

Bezorger was 30 minuten te laat en onvriendelijk tegen mijn zoon (hier pak aan, zonder gedag en smakelijk eten te wensen).

Creutzburg
3 novembro 2023

Bestelling zou om 17.30 bezorgd worden. Om 18.00 uur nog niks dus gebelt. Het was onderweg. Ik vroeg of het nog wel warm was. Werdt gezegt ja is nog warm. Tien min Na het telefoontje was de bestelling we. En wat denk je. Het was niet echt warm meer. We wonen nog geen tien min verder op. Maar volgens mij was de bestelling heel hengelo door geweest voor het bezorgd werd. En de aardappel schijfjes zaten ook niet bij de mix grill die besteld was. En de kapsalon was kleffig en net zoals de rijst ook Kortom erg jammer. En is het het geld niet waard geweest. Erg jammer.

MJ
2 novembro 2023

Jammer dat voor de tweede keer het blikje cola bij de bestelling ontbreekt. Eten was uiteraard wel weer heerlijk.

Louise
2 novembro 2023

Geen opmerkingen alles prima en lekker

Joyce Assink
30 outubro 2023

Wij hadden ervoor gekozen om het eten 17:45 te laten bezorgen. Om 17:41 kreeg ik een mail dat de bezorger onderweg was. Normaal is het eten er dan ook binnen 5 minuten aangezien wij heel dichtbij wonen. Deze keer kwam het helaas pas 18:05, daardoor was het eten niet heel warm meer. Het smaakte er niet minder om, maar wij vonden dit wel jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kennedy
29 outubro 2023
Randy
29 outubro 2023

Was weer heerlijk 😁👍

Matthieu Overberg
29 outubro 2023

Uitstekende kwaliteit en keurig op tijd geleverd! Voor herhaling vatbaar!

Peters
23 outubro 2023

Geen saus en blikje frisdrank ontvangen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S
22 outubro 2023

Het eten was koud en 30 minuten later dan de uiterlijke levertijd geleverd. Op mijn vraag of het eten nog warm was deelde de bezorger in een haastige opmerking mede dat ik kon bellen voor een nieuwe bestelling. Dat was niet het antwoord dat ik wilde horen, maar uit zijn antwoord kon ik dus inderdaad verwachten dat het eten niet meer warm was wat ook het geval bleek te zijn. Dit was dan ook mijn eerste en laatste bestelling bij Elat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annika
22 outubro 2023

Helaas niet zoals ik van jullie gewend ben. Kwam een half uur te laat. Kan gebeuren. ( had bestelling al 2 uur van te voren geplaatst, dan zo je denken dat goed moet gaan) Maar ook geen excuses van bezorger waarom het zo laat was. Daarbij was alles helaas koud. Ik kreeg trouwens 2 uur na bezorging mail dat jullie onderweg waren. Dus lijkt iets niet helemaal goed te gaan in jullie systeem.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A.Giezen
22 outubro 2023

Heerlijke schotels en heerlijk gegeten. Eten was keurig verpakt. Bijgevoegde salades waren heerlijk. Aanrader. Bezorging conform afspraak.

Jeroen
21 outubro 2023

Eten was weer goed. Helaas een uur moeten wachten

Janssen
21 outubro 2023

Altijd goed en lekker. En de bezorging is ook altijd snel! Houden zo!

Kirsten
20 outubro 2023

Normaal goed, maar deze keer hele harde aardappelschijfjes en het drinken zat er niet bij.

Louise
19 outubro 2023

Heerlijke schotels

Maria
15 outubro 2023

Heel jammer dit keer, had aangegeven om 17.00 te bezorgen, kwamen bijna 15 min eerder. Vlees warm nog heel warm maar de frietjes niet die waren lauw en tijdens eten al koud terwijl vlees nog heel warm was.

Erwin
12 outubro 2023

Altijd goed en snel !!!

Kirstin
11 outubro 2023

Was weer heerlijk

Jeroen
11 outubro 2023

Was weer lekker en keurig op tijd

Jolande de haan
10 outubro 2023

Het eten was prima, ik vond het alleen jammer dat mijn pizza koud was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tilma
9 outubro 2023

Gewoon doorgaan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De jong
5 outubro 2023
Kirstin
4 outubro 2023

Heerlijk weer

Veldman
24 setembro 2023

Alle aardappels lagen los in de tas in plaats van in het zakje. Hierdoor waren ze bijna koud en niet hygiënisch.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
23 setembro 2023

Het eten is altijd lekker, en wordt goed warm bezorgd. De bezorgtijd is supersnel. Dank je wel, en tot de volgende keer!

Stephan
21 setembro 2023

Allemaal goed, snel en lekker. Extra pita broodje zat er niet bij helaas, maar ik vergeet ook wel eens wat.